Alro, meci decisiv cu echipa lui Gică Popescu

Alro, meci decisiv cu echipa lui Gică Popescu

261
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După egalul obţinut săptămâna trecută pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, aluminiştii nu au decât varianta victoriei în disputa cu echipa lui Gică Popescu în încercarea de a rămâne în cursa pentru locul al treilea. O înfrângere ar echivala cu ratarea obiectivului. Antrenorul secund de la Alro Slatina, George Biţă, îşi doreşte ca linia ofensivă să dea randament, iar elevii săi să câştige acest joc.

„Avem un meci foarte important. Sperăm să facem un joc bun şi să obţinem cele trei puncte. Ne dorim ca atacanţii să dea randament, am ratat foarte mult în partidele anterioare. Este mai bine să nu ai ocazii, dar să dai un gol, să obţii o victorie. La fotbal aşa este, nu ştie nimeni că ai avut opt ocazii, dar ai pierdut jocul. Rezultatul este cel care rămâne şi care interesează. Meciul cu Luceafărul Oradea a trecut, ne concentrăm pe disputa cu Chindia”, a spus Biţă, care nu se confruntă cu probleme de lot.

„Sper din tot sufletul să câştigăm acest joc”

Rămas singur pe bancă din cauza necazului lui Mircea Irimescu şi a refuzului tehnicianului Sorin Cârţu de a lua loc pe banca tehnică, George Biţă susţine că este la curent cu jocul Chindiei, fotbaliştii săi vizionând mai multe casete cu evoluţia elevilor lui Flavius Stoican.  

„Am văzut ce joacă Chindia Târgovişte, chiar astăzi (n. red. – marţi) am vizionat o casetă cu meciul lor de la Bihor. Avem date despre Chindia. Cunosc echipa din Târgovişte, am antrenat 3-4 jucători de la ei. Sper din tot sufletul să câştigăm acest joc”, a declarat „secundul” de la Alro.

După jocul slab făcut cu Luceafărul Oradea, Biţă susţine că se impun modificări în formula de start.

 

„Trebuie să facem schimbări în echipă, dar nu putem vorbi public despre acest lucru chiar înaintea jocului”, a spus Biţă, care le va da din nou indicaţii aluminiştilor de pe bancă.

Aluminiştii nu au făcut nicio şedinţă de pregătire la Slatina în preziua jocului cu Chindia, marţi plecând la Târgovişte, unde au făcut un antrenament.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.