Patronul de la „Patria Imobiliare“, săltat pentru ţepe imobiliare, trimis în judecată

Patronul de la „Patria Imobiliare“, săltat pentru ţepe imobiliare, trimis în judecată

232
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Costi Diculescu, patronul de la „Patria Imobiliare“, a fost trimis în judecată pe data de 23 aprilie, pentru săvîrşirea infracţiunii de înşelăciune. Costi Diculescu a fost arestat anul trecut în luna noiembrie, după ce a încheiat zeci de contracte de vânzare-cumpărare a unor imobile, în valoare totală de 900.000 de euro, pe care însă nu le-a mai predat cumpărătorilor.

Afaceristul a declarat în faţa instanţei că este nevinovat. Procurorii au stabilit cu totul şi cu totul altceva în urma anchetei. Costi Diculescu a vândut mai multe imobile care erau déjà înstrăinate sau iptecate. În perioada 2007 – 2011, Costinel Diculescu, soţia sa, Lia Roxana Diculescu şi Nelu Anca, un cântăreţ de manele, cunoscut sub numele de “Nelu de la Craiova” au dat anunţ că au început construirea unui complex rezidenţial la ieşire din Craiova, mai exact la Malu Mare.

20 de persoane, au plătit sume mari de bani pentru o casă, însă oamenii au fost înşelaţi. În momentul în care au vrut să se mute în noua acasă au avut o surpriză neplăcută. Imobilul nu era al lor, aşa că au mers imediat la poliţie şi au depus plângere.

Diculescu a întocmit mai multe antecontracte de vânzare – cumpărare cu cele 20 de persoane înşelate, a încasat peste 900.000 de euro, însă a refuzat să mai încheie contractele de vânzare – cumpărare în formă autentică.

Diculescu şi complicii lui au fost trimişi în judecată pe data de 23 aprilie, iar primul termen în proces a fost stabilit de Tribunalul Dolj pe data de 21 mai.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.