Elevii lui Asănică, înfrângere cu juniorii Stelei

Elevii lui Asănică, înfrângere cu juniorii Stelei

354
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

LPS Slatina a făcut parte din prima grupă, alături de echipele LPS Roman, Liceul „Mircea Eliade” Bucureşti (elevii sunt legitimaţi la Steaua Bucureşti), şi reprezentanta din Mureş, în timp ce în grupa a II-a au fost distribuite formaţiile din Timiş, Bihor, Constanţa şi Alexandria.
Slătinenii au câştigat primul meci disputat în compania formaţiei LPS Roman cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Radu Constantin. LPS Slatina a învins şi formaţia din Mureş, cu scorul 5-3, cele cinci goluri fiind marcate de Teodor Obrocea (de trei ori), Radu Constantin şi Florin Nicolae. Pentru a accede în finală, elevii lui Costel Asănică ar fi trebuit să treacă de Liceul „Mircea Eliade” din Bucureşti, însă la finalul timpului regulamentar scorul era 3-3, golurile echipei din Slatina fiind marcate de Preda, Obrocea şi Radu Constantin, şi a fost nevoie de lovituri de departajare.

Profesorul Costel Asănică a explicat cum a decurs executarea loviturilor de la şapte metri, LPS Slatina pierzând în cele din urmă jocul cu liceul bucureştean. „Meciul cu Liceul «Mircea Eliade» Bucureşti, de fapt sunt juniorii Stelei Bucureşti, l-am pierdut la loviturile de la şapte metri. Am pierdut în faţa Stelei Bucureşti, după ce un jucător de la mine a ratat o lovitură de la şapte metri din cele trei”, a spus Asănică.

Au pierdut finala mică cu echipa din Bihor

Elevii din clasa a VIII-a de la LPS Slatina au pierdut finala mică disputat cu reprezentanta judeţului Bihor tot la loviturile de departajare. După expirarea timpului regulamentar, scorul a fost 1-1, golul fiind marcat de Teodor Obrocea, şi a fost nevoie de lovituri de la şapte metri. Echipele au mers cap la cap şi după executarea unei serii de lovituri de departajare, acestea continuând cu încă două serii, slătinenii piezând în cele din urmă jocul cu 6-7.

„A fost frustrant pentru copii să piardă într-o asemenea manieră două jocuri. Au fost aproape de o medalie. Oricum, eu sunt mulţumit de acest loc patru obţinut la Slobozia. Teodor Obrocea şi Radu Constantin au avut evoluţii foarte bune. Portarul Tomescu a apărat şi el trei lovituri de departajare, însă cel de la Bihor a apărat patru”, a spus Asănică.

Lot LPS Slatina: Alexandru Tomescu, Ion Preda, Sorin Nicolae, Ionuţ Dinu, Teodor Obrocea, Constantin Radu, Ion Mihalache, Dragoş Ioniţă, Stelian Chivu, Claudiu Smarandache. Profesor Costel Asănică.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.