Şef nou la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj

Şef nou la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj

664
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Într-un cadrul festiv, ieri, la sediul Detaşamentului 2 Pompieri Craiova a avut loc predarea ştafetei. Comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj, avansat la gradul de general de brigadă, Liviu Răducan a trecut în rezervă, mai precis s-a pensionat şi a predat comanda şi drapelul unităţii noului şef al pompierilor doljeni, col. Marin Constantin Florea, care a fost până acum inspector-şef la ISU Mehedinţi.

În prezenţa şefilor de arme din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, dar şi a reprezentanţilor administraţiei publice locale şi judeţene, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj s-a retras, ieri, trecând în rezervă cu gradul de general de brigadă. Locul său va fi luat de col. Marin Constantin Florea, care vine de la şefia ISU Mehedinţi şi care este tot doljean, aşa că “revine acasă” după cum s-a exprimat chiar el.

“Aveţi aici o echipă extraordinară, care a făcut dovada devotamentului faţă de profesie şi faţă de judeţ, oameni care au făcut exact ceea ce a fost nevoie în momentele grele. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut până acum”, a spus prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.

Liviu Răducan a declarat că se retrage cu fruntea sus, după mai bine de 30 de ani petrecuţi în această unitate: “Am împlinit vârsta de pensionare, mai exact am 55 de ani şi trei luni şi pot spune că plec cu fruntea sus şi cu datoria împlinită şi sunt bucuros că vine în locul meu tot un ofiţer de pompieri. Sunt aici, în Inspectorat, din 1979 şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face acelaşi lucru”.

După ce a luat în primire comanda şi drapelul unităţii de la predecesorul său, noul şef al ISU Dolj, col. Marin Constantin Florea a precizat că este emoţionat să revină acasă, întrucât a lucrat în cadrul ISU Dolj şi că doreşte să ducă mai departe şi să dezvolte unitatea pe care o va conduce. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea cadrelor unităţii, aplaudată de invitaţi.

Sursa: cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.