Craiova: Inaugurare fabrica Kirchhoff Automotive

Craiova: Inaugurare fabrica Kirchhoff Automotive

771
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Kirchhoff Automotive, una dintre companiile furnizoare de subansamble ale producătorului de automobile Ford, a inaugurat, miercuri, cea de-a 29-a unitate de producţie a grupului, o investiție care va duce la crearea a aproximativ 200 de noi locuri de muncă. Kirchhoff Automotive este cea mai mare divizie a Kirchhoff – Gruppe, cu fabrici în 12 ţări şi cu aproape 8.000 de angajaţi.

 

“Este o zi deosebită pe care am așteptat-o de mult, pentru că firma Kirchhoff a fost prima companie de componente care a venit în județul Dolj, după ce firma Ford și-a anunțat intenția de a investi la Craiova. Kirchhoff, o firmă importantă în această piață de automobile, cu 8.000 de angajați în 12 țări ale lumii, deschide, astăzi, la Craiova, cea de-a 29 fabrică a grupului, ceea ce ne determină să considerăm foarte apropiat momentul în care modelul B-Max de la Ford, pe care aseară îl vedeam prezentat prin reclamele de pe marginea terenului de fotbal la meciul Barcelona – Chelsea, se va produce în uzina la Craiova. Este de salutat această investiție a Fabricii Kirchhoff prin care se creează aproape 200 de locuri de muncă pe o platformă industrială în care în alte timpuri se găseau peste 100.000 locuri de muncă. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ieșind pe poarta fabricii de la Craiova mașina B-Max”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

 

Nouapresa

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.