Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

323
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 24.04.2012, la ora 19.55, în comuna Piscu Vechi, B. SABIN, 23 ani, din localitate, conducând un autoturism, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu două autovehicule, ambele parcate în afara părţi carosabile, unul dintre acestea fiind proiectat într-o bancă situată în dreptul unui imobil unde se aflau mai multe persoane.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.GHEORGHE, 31 ani, din Piscu Vechi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,04 ml/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice.

În noaptea de 24/25.04.2012, ora 02.35, în municipiul Craiova, O. CLAUDIU, 37 ani, din Bârca, în timp ce conducea un moped pe str. Gheorghe Doja, datorită neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a firelor electrice, care se afla pe partea stângă a părţii carosabile.
În urma impactului a rezultat decesul tânărului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.