Fiul omului de afaceri din Târgu-Jiu care a accidentat două tinere pe...

Fiul omului de afaceri din Târgu-Jiu care a accidentat două tinere pe trotuar a fost arestat

269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Judecătoria din Târgu-Jiu a emis ieri, 24 aprilie, un mandat de arestare preventivă pe 15 zile pe numele lui Constantin Râsu şoferul care a rănit două tinere şi a avariat patru autoturisme într-un accident pe care l-a produs în Târgu-Jiu, duminică spre luni.
MEDIAFAX informează că Râsu, fiul unui important om de afaceri din Târgu-Jiu a fost reţinut pentru vătămare corporală gravă şi conducere unui autovehicul pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legală. Analizele de sânge în cazul său au indicat o concentraţie de 1,65 grame pe litru de alcool pur în sânge. Cele două tinere accidentate în vârstă de 21 şi 22 de ani sunt în continuare internate în spital.

Râsu a fost prezentat, marţi, instanţei, care a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, verdictul nefiind însă definitiv. Şoferul rămâne însă în arest, un eventual recurs urmând să se judece la Tribunalul Gorj în zilele următoare.

Ştefania Bătrînca

stefania.batrinca@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.