Mihai Voicu a venit astăzi în Craiova: USL face eforturi pentru a...

Mihai Voicu a venit astăzi în Craiova: USL face eforturi pentru a mai strânge voturi la moțiunea de cenzură

371
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, s-a aflat astăzi în Craiova, la invitația Olguței Vasilescu, candidata USL la Primăria Craiova. 

Deputatul PNL a vorbit despre moțiunea de cenzură pe care opoziția a depus-o și o va vota vineri împotriva Guvernului Ungureanu. „USL face toate eforturile, în zilele care au mai rămas, pentru a strânge numărul de voturi necesare. Subiectele moțiunii de cenzură sunt: înființarea facultății în limba maghiară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, cu încălcare principiului autonomiei universitare, tentativele de privatizare fără consultări și în daunele României, dar și folosirea fondurilor guvernamentale în favoarea puterii”, a declarat Mihai Voicu.

Acesta a mai adăugat că pentru înlăturarea Guvernului mai au nevoie de numai 10 voturi, pe care speră să le obțină prin venirea unor membri din PDL în alianța USL. Aflat în compania Olguței, cea din urmă a menționat faptul că nu va mai invita, într-o conferință de presă, nicio doamnă din opoziție. Motivația acestei decizii o reprezintă declarațiile răutăcioase din partea primarului Antonie Solomon, care au venit în urma precizărilor Marianei Câmpeanu referitoare la imaginea proastă a Craiovei.

Textul moțiunii de cenzură de vineri va fi citit în Parlament de Lia Olguța Vasilescu, senator PSD.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.