Craiova: Vineri, AJOFM impreuna cu firmele angajatoare locale organizeaza un targ al...

Craiova: Vineri, AJOFM impreuna cu firmele angajatoare locale organizeaza un targ al locurilor de munca

298
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vinerea aceasta, AJOFM impreuna cu firmele angajatoare locale organizeaza un targ al locurilor de munca.

Incepand cu ora 9.00, toti cei in cautarea unui loc de munca sunt asteptati la Casa Studentilor, unde vor putea discuta direct cu reprezentantii companiilor locale si vor putea afla detalii despre piata muncii.

Craiova Forum impreuna cu compania multinationala Adecco Resurse Umane, agentia de recrutare si selectie personal deja cunoscuta oltenilor prin angajarile masive din ultimii 2 ani,  solidarizam pentru a reduce rata somajului care ne mentine fruntasi  in topurile nationale.

Astfel, in timp ce Adecco recruteaza in zilele de joi, vineri si luni in Caracal, 100 de muncitori pentru o fabrica producatoare de cablaje auto, Craiova Forum,  cu ocazia acestui targ de joburi, ii ajuta sa colecteze cv-urile craiovenilor interesati de un loc de munca la companiile din Craiova.

Locurile disponibile prin Adecco sunt: electro-mecanici, sudori, lacatusi-mecanici, ingineri proces, ingineri tehnologi, Sef sectie, Manager Productie, Inginer mecanic – auto si Inginer electronist – auto dar si operatori calitate, sortare si verificare.

Va asteptam Vineri 27 Aprilie 2012, la Casa Studentilor din Craiova, in intervalul 09.00 – 12.00, sa dati curs acestei invitatii.



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    59

    Este chiar binevenit … sa mai tot fie !

  2. #2

    Mesaje

    […] Citeste mai mult: Angajeaza-te acum de la domiciliu sau vezi sursa acestui articol Craiova: Vineri, AJOFM impreuna cu firmele angajatoare locale … […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.