Şeful clanului „Mîndria“ mai stă un pic la puşcărie. Curtea de Apel...

Şeful clanului „Mîndria“ mai stă un pic la puşcărie. Curtea de Apel din Craiova i-a menţinut pedeapsa dată de prima instanţă

297
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Enryko Constantinescu este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Şeful clanului „Mîndria“ a fost arestat anul trecut, după ce a distrus un bar din centrul oraşului. Judecătoria Craiova l-a condamnat la opt luni închisoare pe data de 24 februarie.

Enryko Constatinescu a fost arestat alături de aşte şase persoane. Acesta a mers împreună cu amicii lui în barul „Las Vegas“, unde a băut bine până spre dimineaţă.Angajaţii localului au povestit că, la un moment dat, interlopul s-a enervat din senin şi a luat pe toată lumea la înjurături. A spart tot  ce i-a ieşit în cale şi i-a  luat la bătaie şi pe amicii lui.

Judecătoria Craiova l-a codamnat pe Enryiko Constatinescu pe data de 24 februarie la opt luni de închisoare. Avocatul acestuia, dar şi procurorii au făcut imediat recurs. Curtea de Apel din Craiova, a admis cererea, însă a decis să îi menţină lui Enryko sentinţa dată d eprima instanţă. Decizia dată ieri este definitivă.

În anul 2008, chiar în faţa Curţii de Apel din Craiova, Enriko Constantinescu a fost implicat într-un scandal cu focuri de armă cu ţiganii din neamul „Pară“. Rromi au fost supăraţi că nu au fost lăsaţi să intre într-un local de şeful clanului „Mîndria“.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.