Olguţa Vasilescu: „Gust este mai rebel”

Olguţa Vasilescu: „Gust este mai rebel”

420
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul PSD la Primăria Craiova, senatorul Lia Olguța Vasilescu e de părere că deputatului Florentin Gust „i-a venit mintea la cap”, având în vedere că acesta şi-a dat demisia din PDL şi s-a întors de unde a plecat, la PSD.

Senatorul PSD a mai spus că speră „să mai fie şi altţi colegi care au candidat pe listele PSD”, care să voteze moţiunea pe care o va prezenta vineri în Parlament «Eu m-am înţeles bine tot timpul cu domnul Florentin Gust, dumnealui este mai rebel crede că atunci când te superi pe un personaj sau două din partid trebuie să pleci. Mă bucur că i-a venit mintea la cap şi se întoarce unde a candidat dintr-un motiv foarte simplu, pentru că avem nevoie de voturi la moţiunea de cenzură ca să putem să dăm jos acest guvern. Toţi oamenii cu care ne-am întâlnit prin cartiere, pe străzi în acestă perioadă ne întreabă “când îi daţi jos pe ăştia?”. Nu putem să-I dăm jos pe ăştia până să avem voturile necesare în Parlamentul României. Sper din toată inima ca să mai fie şi alţi colegi care au candidat pe listele PSD şi care chiar dacă nu se întorc în PSD sau în USL să voteze această moţiune de cenzură pentru că este inadmisibil să accepte postura de oi în Parlamentul României pur şi simplu să stea în bănci şi să nu-şi exercite dreptul constituţional de vot», a declarat senatorul Lia Olguţa Vasilescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.