Broasca mutant, agentul secret pentru craioveanul votant ?

Broasca mutant, agentul secret pentru craioveanul votant ?

674
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

45 de zile ne despart de show-ul electoral din 10 iunie 2012.

Apropierea campaniei electorale face, în Craiova și din Craiova un tărîm al tuturor posibilităților.

Candidații pentru fotoliul de primar al vechii Cetăți a Banilor, sau cel puțin unul dintre ei, oferă subiecte pe bandă rulantă pentru presa națională, o presă care a ajuns să ne bălăcărească pe noi craiovenii pentru eșecurile administrației locale.

Am intrat direct în problematică și vorbim de actualul edil-șef Antonie Solomon cel care comite gafă după gafă, zi de zi, de am ajuns de bafta întregii Românii. Atacul suburban la adresa doamnei Mariana Cîmpeanu, reacția inexplicabilă la cazul femeii jefuită în plină zi, dragostea pedofilă cu ”bătrîna” Craiovă, la care se adaugă și halucinanta zburdare pe cîmpii biblici în cazul mesajului de Paște sunt 4 dintre exemplele elocvente ale ”abilităților” celui care conduce administația acestui oraș în care în anul 2012 circa un sfert de locuitori nu beneficiază de canalizare și alimentare cu apă potabilă.

Insuficiența managerială a unei persoane cu doctorat în economie (luat la Chișinău – prietenii știu cum !), lipsa unui spirit organizatoric-administrativ, parvenetismul exacerbat, limbajul grobian, dar mai ales tupeul nelimitat al personajului care încă conduce destinele acestei minunate urbe au făcut ca în ultimele zile craiovenii să fie tratați, la grămadă, după chipul și asemănarea ”Apostolului de la Cîrna”.

Antonie Solomon și-a depășit toate limitele bunei cuviințe și bunului simț într-o epocă în care parveniții politicieni, prematur îmbogățiții și administrabilii corupți cu metehne dictatorial-comuniste sunt huliți, urîți și nedoriți de o populație racordată serios la cerințele anului 2012. Craiovenii și în general toți românii, vorbim aici de cei care muncesc corect, respectă regulile umane, sociale și profesionale, sunt oameni care resimt din plin criza acută prin care trecem, o criză de care se fac vinovați în general toți politicienii de după 1990 încoace, dar mai ales cei care după 2008 au îndatorat România la niște cote inimaginabile.

Personaje precum Antonie Solomon, cel care se vede un cirac al lui Traian Băsescu, veritabili traseiști politici, sunt rupte de orice realitate și se autoproclamă salvatorii muritorilor români, nedemni de eforturile lor.

De ce este rupt Antonie Solomon de realitatea craioveană? Pentru că:

–         nu-l interesează și nu l-a interesat situația cetățenilor din cartierele

mărginașe, care nu beneficiază de alimentare cu apă și canalizare;

–         nu a mișcat, în 8 ani de zile, lucrurile pentru a caseta canalul colector

care face viața insuportabilă pemntru mii de craioveni;

–         lasă cetățenii de pe str. Brestei pradă șerpilor și broaștelor mutante;

–         are o contribuție semnificativă în situația deplorabilă în care a ajuns

simbolul Olteniei – echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA;

–         a promovat și impus proiecte megalomanice cu îndatorarea orașului

pentru zeci de ani;

–         a pierdut pămînturile Craiovei în așa fel încît 3 hipermarketuri și uzina

Ford sunt cotizante la bugetele comunelor Malu Mare și Cîrcea;

Ar mai fi lipsa investiților și a măsurilor de atragere a investitorilor, infrastructura dezastruoasă a Craiovei, lipsa cadastrului general al urbei, invazia cîinilor comunitari, falimentul apropiat al regiilor din subordinea municipalității, etc.

Ce ofertă electorală are însă Antonie Solomon? Păi să punctăm:

–         asfaltările electorale, preponderant în Craiovița Nouă;

–         ignorarea ”guvernului” local și jignirea tuturor consilierilor locali;

–         interzicerea mitingurilor electorale în oraș;

–         jignirea tuturor craiovenilor care nu-l proslăvesc;

–         organizarea pe 8 iunie în Piața Prefecturii a premiilor R.M.A.

Cam acestea sunt cîteva dintre problemele lui Antonie Solomon. Toate

legate de administrație și management urban și civic. Nu intrăm în treburile legii pentru că acestea sunt de competența instituțiilor abilitate și de niciun fel în problemele personale, pentru că nu este deontologic.

În planul celorlalți candidați, unde luăm în vizor ”lupii tineri”, Mărinică Dincă a intrat deja în campanie lansîndu-și un program de stîrpirea cîinilor vagabonzi cu unele măsuri fiscale. Candidatul PDL a mai lansat, verbal, și o propunere de facilități fiscale pentru investitorii și angajatorii care ar dori să vină în Bănie. Mărinică Dincă a debutat, cam nelegal, în campania electorală.

Lia Olguța Vasilescu surprinde plăcut, cel puțin pînă în prezent, prin modalitatea de abordare a disputei electorale neintrînd, momentan, în polemic cu principalul contracandidat, din partea căruia vin și cele mai ascuțite și otrăvite săgeți.

Cît îl privește pe candidatul P.N.Ț.C.D., Gheorghe Duduială, acesta pare contracandidatul perfect. El rămîne, momentan, fidel întîlnirilor săptămînale cu reprezentanții mass-mediei cărora le face o revistă a presei săptămînale, iar mai nou dă și în actuala administrație căreia îi reproșează că n-a făcut și n-a dres pentru oraș.

Rămîne de văzut dacă broaștele mutante și coloniile de șerpi din vecinătatea fostei bălți a Craioviței vor avea vreo influență la scrutinul din 10 iunie 2012. Nu de alta dar parcă ne-am dori un oraș stîrpit de animale dăunătoare, căpușe (indiferent de categorie) și mutanți.

 

Sursa: olteniapress.ro

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    88

    E pacat ca si forumul oltenilor a ajuns un spatiu politic…

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    63
    Citat Mesaj initiat de kiser
    E pacat ca si forumul oltenilor a ajuns un spatiu politic…

    Are dreptate kiser … face campanie anti solomon in loc sa va feriti de stiri de acest gent, ce bine ar fi daca macar pe craiovaforum cand intru sa nu ma intampine stiri de acest gen …

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-08-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    6

    si aici politica ?????? macar luati-i la rand pe toti , nu fiti partizani …

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-11-2009
    Mesaje
    4

    Subscriu intrutotul la articolul redactorului acestei evaluari. Remarc limbajul echilibrat , corect , al comentatorilor de pana acum. Imi place…

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-10-2011
    Mesaje
    30

    PDL nene, PDL… asta este: înghiţim în sec şi aşteptam să scăpăm de PDL după luna iunie că prea au făcut de tot rahatul oraşul ăsta.
    Măcar dacă ăsta stătea şi nu făcea nimica, adică dacă oraşul rămânea aşa… măcar înţelegeam şi noi rostul la aliata asta cu PDL cu ştirile astea scârboase.
    O să îmi încetez activitatea pe forum până după alegerile locale, urăsc să văd ce a devenit forumul şi urăsc să văd că apar ăştia de la Bucureşti de parcă ştiu ei oraşul mai bine ca noi ăştia din oraş.
    Trebuie să stau să înghit mimoza PSD ca oraşul este de rahat, că este plin de broaşte, că nu poţi circula pe stradă, că sare şarpele pe ea prin centru.
    Nu cred că am mai văzut candidat la primărie să mânjească aşa oraşul de rahat ca Doamna Aia.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.