Autorităţile au pus sechestru pe palatele romilor din Strehaia

Autorităţile au pus sechestru pe palatele romilor din Strehaia

366
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sechestru pe palatele romilor din Strehaia. Suspecţii sunt anchetaţi într-un dosar de evaziune fiscală de 20 de milioane de euro. În acest caz, 10 persoane au fost arestate, iar alte două sunt căutate de poliţişti. În timpul acţiunii, mai multe femei au făcut scandal.

Jandarmeria şi poliţia s-au prezentat joi dimineaţă pentru a pune sub sechestru mai multe palate ale unor romi din  Strehaia. În localitate s-au prezentat şase dube cu jandarmi.

În dosarul de evaziune au fost arestate 10 persoane, două fiind date în urmărire. Tot în acest dosar a fost arestat şi omul de afaceri Cătălin Spătar ,relatează rtv.

Anchetatorii au intrat în patru case pentru a-i înştiinţa pe proprietari că nu mai au voie să vândă bunurile pe care s-a pus sechestru, case, maşini. Cercetările continuă şi se prespune că prejudiciul ar fi mult mai mare. Anchetatorii spun că în acest dosar au fost emise facturi fictive într-o singură zi pentru 500 de camioane de nisip.

Femeile care locuiau în casele în care au intrat anchetatorii au fost extrem de agresive cu jurnaliştii.

sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.