Nica: Dacă moțiunea de cenzură trece PSD va propune în USL preluarea...

Nica: Dacă moțiunea de cenzură trece PSD va propune în USL preluarea guvernării

382
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

PSD va propune în USL preluarea guvernării în cazul în care moţiunea de cenzură, care va fi votată vineri în Parlament, va fi adoptată, a declarat vicepreşedintele PSD Dan Nica.

Atitudinea PSD este să propună în USL preluarea guvernării, să ne asumăm guvernarea României. Lucrurile au derapat prea prea puternic pentru a putea să rămână în acest fel, a spus Nica.

Deputatul social-democrat a mai spus că vineri la votul pentru moţiunea de cenzură există „o şansă extraordinar de bună” ca Guvernul Ungureanu să fie demis,potrivit pesurse.

Există o şansă extraordinar de bună ca Guvernul Ungureanu să fie un guvern demis spre bucuria imensei majorităţi a populaţiei României, care doreşte ca acest guvern să plece acasă. Avem 225 de parlamentari care sunt acum în componenţa grupurilor Uniunii Social Liberale şi toţi vor fi prezenţi vineri la votarea moţiunii. Mai există un număr de parlamentari care probabil astăzi îşi vor preciza poziţia, dar eu prefer să mă menţin la o estimare legată de numărul oficial al parlamentarilor care au anunţat intrarea în grupurile parlamentare USL. Deci, deoarece cvorumul pentru trecerea moţiunii este 231, putem vorbi de minus şase parlamentari. Am văzut astăzi foarte multe declaraţii din partea unor membri ai Parlamentului că vor vota moţiunea, mă refer la Mircea Giurgiu şi alţii care sunt deputaţi independenţi şi au spus că vor vota moţiunea de cenzură.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.