O profesoară din Târgoviște a fost arestată pentru trafic cu minore

O profesoară din Târgoviște a fost arestată pentru trafic cu minore

539
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Femeia făcea parte dintr-o grupare ce racola fete cu vârste între 14 și 17 ani, le drogau și le obligau apoi să se prostitueze.

Gruparea era formată din șapte persoane, printre care o profesoară de limba română și franceză a Grupului Școlar de Transporturi Auto din Târgoviște. În urma perchezițiilor, în casa unuia dintre suspecți au fost găsite șapte tinere minore drogate. Conform specialiștilor, suspecții racolau tinerele cu ajutorul profesoarei, inclusiv din liceul unde preda aceasta, le țineau în vila liderului rețelei și, dacă nu acceptau de bunăvoie să se prostitueze, erau drogate forțat. Profesoara și concubinul său se ocupau de găsirea clienților, cerând sume cuprinse între 50 și 100 lei pentru un raport sexual.

“Ca şi mod de lucru, tinerele erau racolate, erau forţate la un moment dat să consume droguri, până când li se crea o dependenţă, obţinându-se un control suplimentar asupra lor, pentru a fi forţate să practice prostituţia”, a declarat procurorul Mihai Mihăilă de la DIICOT Dâmboviţa, conform Mediafax.

“Sunt şapte mandate de arestare, cinci persoane au fost arestate, iar pentru doi s-au emis mandate în lipsă. Măsura arestării dispusă de către magistraţi a fost atacată cu recurs. Sunt presupuneri despre fapte comise, nu am văzut dovezile”, a declarat avocatul inculpaţilor, Ion Stoichiţă.

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.