Lucian Bute SE DEZICE de România: “Sunt canadian!”

Lucian Bute SE DEZICE de România: “Sunt canadian!”

450
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucian Bute, campionul mondial IBF al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că, deşi deţine dublă cetăţenie, română şi canadiană, viaţa sa este legată de Quebec. Bute a vorbit despre “meciul vieţii” cu britanicul Carl Froch.

“Sunt foarte fericit pentru că sunt cetăţean canadian, am aşteptat acest lucru 5 sau 6 ani şi pentru mine este un privilegiu. Am două cetăţenii, română şi canadiană, dar viaţa mea este în Quebec, sunt canadian!”, a declarat Lucian Bute pentru Fight News.Pugilistul se află încă în Florida (SUA), unde se antreneaza din greu pentru meciul cu Froch, programat pe 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham.

“Muncesc din greu. Am început cantonamentul acum 7-8 săptămâni şi mai am alte 5 săptămâni de pregătire. Mă simt bine, am muncit mult pentru acest meci. Este o partidă importanta pentru mine, aceasta cu Froch. L-am urmărit pe englez, i-am văzut meciurile. Este un tip extrem de dur, rezistent, are o bărbie puternică, e foarte agresiv. Ştiu toate aceste lucruri. Mental, eu sunt pregătit”, a spus Bute.

Campionul mondial a dezvăluit şi motivul pentru care a acceptat să boxeze acasă la Froch ,informează realitatea.net.

“Trebuie să dovedesc că sunt gata să mă bat cu oricine şi oriunde. Am acceptat să ma lupt cu Froch pentru că este un campion, fost dublu campion mondial, şi meritam un meci cu un campion. Vreau să demontez toate criticile pe care le-am primit în ultimii ani, că ma lupt numai Canada sau România! Sunt gata să dovedesc că pot să mă bat oriunde”, a precizat Bute.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.