Angajată de la Spitalul Militar Craiova, arestată pentru trafic de influență

Angajată de la Spitalul Militar Craiova, arestată pentru trafic de influență

390
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova efectuează cercetări penale față de inculpata AUREL ELENA, salariat civil la Spitalul Militar Craiova (infirmieră), în sarcina căreia s-a reținut infracțiunea de trafic de influență, în formă continuată.

Din Ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale întocmită de procurori a rezultat următoarea stare de fapt:

În perioada 2010-2012, inculpata Aurel Elena a pretins și primit de la două persoane suma totală de 10.500 euro și 1800 lei, bani despre care a susținut că-i va remite la rândul ei unor ofițeri superiori din cadrul Ministerului Apărării Naționale pentru ca persoanele care au dat banii să fie angajate în cadrul armatei și, ulterior, transferate în garnizoana pe care o doreau.

La data de 25 aprilie 2012, inculpata Aurel Elena a primit de la una dintre aceste persoane suma de 2.000 de euro și 1.000 lei, ocazie cu care procurorii au procedat la constatarea infracțiunii flagrante. Inculpatei i s-au adus la cunoștință acuzațiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 26 aprilie 2012, procurorii anticorupție au dispus reținerea acesteia pe o perioadă de 24 de ore și, în aceeași zi, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatei Aurel Elena pe termen de 29 de zile.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.