GUVERNUL UNGUREANU A CĂZUT. MOŢIUNEA USL A FOST ADOPTATĂ

GUVERNUL UNGUREANU A CĂZUT. MOŢIUNEA USL A FOST ADOPTATĂ

477
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Moţiunea de cenzură a opoziţiei a trecut cu 235 de voturi “pentru”, Guvernul Ungureanu fiind demis. Anunţul a fost făcut de senatorul PNL Dan Radu Ruşanu. El a precizat că au fost 12 voturi “împotrivă” şi “o bomboană”.

Urnele de vot s-au întors la plen, pentru că parlamentarul Georgian Pop, cel care a făcut apelul nominal al parlamentarilor, susţine că nu a votat, el aflându-se la tribună.

El a susţinut că atunci când a terminat de citit lista parlamentarilor şi s-a întors să voteze, cei de la PDL “au fugit cu urnele”.

Până la acel moment, votaseră 245 de parlamentari,potrivit mediafax.

Georgian Pop a votat, iar urnele au fost duse din nou la Biroul Permanent al Camerei pentru numărarea voturilor.

Senatorul Sorina Plăcintă nu a sosit la plen la votarea moţiunii de cenzură, toţi senatorii prezenţi exprimându-şi deja, până la această oră, opţiunile, la acest moment votând deputaţii.

Sorina Plăcintă nu a răspuns prezent la apelul chestorului Senatului, care invita senatorii să-şi exprime opţiunea la moţiunea de cenzură.

Primii care au votat la moţiunea de cenzură au fost senatorii, la momentul transmiterii acestei ştiri deputaţii exprimându-şi opţiunile.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.