Solomon o vrea pe Șandru parlamentar de Dolj

Solomon o vrea pe Șandru parlamentar de Dolj

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vicepreședintele UNPR, Lavinia Șandru a venit astăzi la Craiova pentru a-și arăta susținerea față de candidatul Uniunii la Primăria Craiova, actualul edil-șef Antonie Solomon. În cadrul unei conferințe de presă susținută de aceasta împreună cu Antonie Solomon și Teodor Sas, președintele UNPR Craiova, Lavinia Șandru a declarat că nu îi este teamă să vină la Craiova și că atât ei, cât și fiicei sale îi place orașul.

Lavinia Șandru a mai declarat că se așteaptă ca Antonie Solomon să obțină la scrutinul din 10 iunie, 80% din voturile craiovenilor, iar UNPR să obțină la nivel național un procent de cel puțin 10%.

Vicepreședintele UNPR a mai declarat că este nevoie de un drum expres Craiova-Pitești pentru atragerea investitorilor în zonă. Aceasta a semnalat faptul că PetromV nu a făcut nicio investiție în mediu, de la privatizare și, mai mult, platforma de la Doljchim este o adevărată bombă ecologică pentru craioveni, întrucît acolo sunt depozitate mii de tone de deșeuri toxice.

Vicepreședintele UNPR, Antonie Solomon a declarat că își dorește ca Lavinia Șandru să candideze, la toamnă, pentru Parlament, din partea Doljului.

Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.