Pentru primarul Antonie Solomon, Mărinică Dincă nu există

Pentru primarul Antonie Solomon, Mărinică Dincă nu există

263
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Antonie Solomon a venit, la conferinţa de presă de astăzi, cu o replică simplă la acuzaţiile contracanditatului său, Mărinică Dincă.

Foto: Remus Badea

,,Nu ştiu cine este acest Mărinică Dincă. Pentru mine nu există. Nici ca, coleg, nici în administraţie. A avut la dispoziţie un an şi patru luni- n-a făcut nimic. Venea, stătea două ore la servici, îşi chema ciracii de la partid şi dispărea. Eu sunt responsabil în tot ce fac. De dimineaţa până seara târziu sunt pe străzile Craiovei, în instituţie, răspund pentru fiecare semnătură.”

Primarul mai spune că ,,debandada o fac ei, pentru că nu ştiu ce să facă în consiliul local. Când îţi pui cumnatul, naşul în funcţii ce să faci? Au distrus un partid datorită acestui om. Acest individ face mult rău partidului.”.

„Oamenii politici spun lucruri trăznite”

Primarul a mai fost întrebat şi ce părere are despre iniţiativa contracandidatului său, acelaşi inexistent Mărinică Dincă, privind campania de sterilizare a câinilor maidanezi având ca urmare scăderea cu 30 % a numărului lor. Acesta, amuzat, a spus: „Dacă aş avea cinci ani, aş crede în poveşti dinăstea. Te duci tu cu reducere de 30% la impozitul pe clădiri, pe terenuri, şi că vor beneficia de asta cei care vor adopta un câine. Păi trebuie gândit cât costă un câine pe lună- două milinoane, doua milioane jumate. Ori ce înseamnă facilitate de 30 %? O casă simplă, cu trei camere, plăteşti două milioane, sau trei milioane impozit pe an. Deci nouă sute de mii cu 30%, şi te costă două mlioane câinele. Şi până urmă îi tai urechea şi îi dai drumul pe stradă, cine te ştie că l-ai avut tu? Deci iată că şi oamenii politici spun lucruri trăznite, nu doar copiii.”

Primarul Antonie Solomon mai spune că ,,adversarii politici au unele momente când seamănă cu stridiile- scot numai perle. Deci le urez să le păstreze în campanie electorală, şi mi-aş dori să fie o campanie paşnică.”

La ultima întrebare legată ce va face de 1 mai, acesta se pare că va munci. ,,Vă aştept pe şantiere să vedeţi că în Craiova se munceşte şi să informaţi cum trebuie. Şi fantomele voievozilor coboară şi se plimbă printre noi seara şi admiră Craiova.”, a încheiat primarul.

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.