Olguța Vasilescu: „ A căzut Ungureanu! Urmează Solomon!”

Olguța Vasilescu: „ A căzut Ungureanu! Urmează Solomon!”

285
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul PSD, Lia Olguța Vasilescu a fost parlamentarul desemnat să citească moțiunea ce a decis soarta Guvernului Ungureanu. Imediat după ce votul s-a anunțat a fi favorabil moțiunii, candidatul USL la Primăria Craiova a postat pe pagina personală de Facebook: „ A căzut Ungureanu! Urmează Solomon!”.

Lia Olguța Vasilescu a mai declarat:  „Toată viața am trăit cu convingerea că m-am născut sub o stea norocoasă. Tot ce mi-am dorit s-a îndeplinit, iar dacă nu, am primit dublu runda următoare. Săptămâna trecută, când USL m-a desemnat să citesc moțiunea, le-am spus tuturor că, la norocul meu, sigur trece! A trecut! Păcat că nu mă pot bucura de guvernare decât din ipostaza de primar. O fi și acesta norocul Craiovei, mai știi?”

Pe 15 mai, liderii USL Crin Antonescu, Victor Ponta și Daniel Constantin vor veni în Craiova pentru a o susține pe Lia Olguța Vasielscu în cursa pentru fotoliul de primar al Craiovei. În Bănie va veni și Radu Mazăre, alături de care Lia Olguța Vasilescu a declarat că are un proiect extrem de important pentru Craiova.

Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.