Ziua Tineretului sărbătorită pe Esplanada Teatrului Naţional

Ziua Tineretului sărbătorită pe Esplanada Teatrului Naţional

376
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport sărbătoreşte pe miercuri, 2 mai Ziua Naţională a Tineretului, pe esplanada Teatrului „Marin Sorescu”, în intervalul 16.00- 20.00.

Craiovenii vor avea parte de un spectacol stradal oferit de peste 30 de tineri talentaţi în domeniul muzicii, beatbox-ului, şi aldansului. Pregătirile sunt făcute cu grijă. „Spectacolele artistice din cadrul momentului Street talent show vor fi asigurate de elevi talentaţi care nu u fost promovaţi până acum şi pe care noi încercăm să-i scoatem la rampă. Am făcut o selecţie a lor, iar pe 2 mai îţi vei cunoaşte pe cei mai buni”, a precizat Ilie Bogdan, voluntar în cadrul Centrului de Voluntari Craiova.  În program sunt incluse şi competiţii şi demonstraţii de streetball, volei, şah, tenis, badminton la care sunt invitaţi să participe şi tinerii. Pe stradă vor fi întâlnite şi personajele lui Caragiale, într-o continuare a proiectului Five o Clock, de această dată interpretările fiind asigurate de elevii de la Şcoala „Sfântul Dumitru”. Craiovenii se vor putea fotografia cu Goe şi Mam’Mare, contra sumei de un leu pentru a sprijini campania de promovare a oraşului. Persoanele care vor trece de Ziua Tineretului pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” vor putea să admire şi câteva lucrări de pictură ale tinerei Ioana Victoria Nedelcu, elevă la Liceul de Artă din Craiova. Toate activităţile se vor derula sub sloganul „Aducem talentul în stradă”. „Scopul proiectului este creşterea cu 25% a radului de implicare a tinerilor în evenimentele organizate de Direcţia Judeţeană precum şi sporirea interesului comunităţii faţă de persoanele cu aptitudini artistice şi sportive”, a precizat Camelia Băluţoiu, reprezentant al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Dolj.

sursa: lupamea.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1127

    Felicitari pentru initiativa

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-05-2011
    Mesaje
    16

    super:X

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    66

    Pare interesant, sper sa ajung pe acolo … oricum orice initiativa de acest gen este de laudat …

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-06-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    15

    O…ce frumos!! Minunat!!! Abia astept sa ajung!!! Voi avea multe lucruri de admirat!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.