Dominique Strauss-Kahn acuză apropiați ai lui Sarkozy de înscenare

Dominique Strauss-Kahn acuză apropiați ai lui Sarkozy de înscenare

561
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dominique Strauss-Kahn îşi acuză adversarii politici de înscenare. Potrivit The Guardian, citat de Mediafax, fostul șef al F.M.I. spune că persoane “asociate cu Nicolas Sarkozy” s-au folosit de scandalul Sofitel pentru a îi compromite candidatura la alegerile prezidenţiale franceze.

“Poate că am fost naiv din punct de vedere politic, dar nu am crezut pur şi simplu că vor merge atât de departe, nu credeam că ei ar putea găsi ceva capabil să mă oprească”, a declarat Dominique Strauss-Kahn pentru cotidianul britanic.
O cameristă a hotelului, Nafissatou Diallo, l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn că a obligat-o să întreţină relaţii sexuale în camera acestuia la data de 14 mai, anul trecut. DSK a recunoscut o relaţie “nepotrivită”, însă fără “violenţă, constrângere sau agresiune”. DSK îi acuză pe opozanţii săi că i-au interceptat apelurile telefonice şi că s-au asigurat că femeia va depune plângere la poliţie.
Unul dintre avocaţii cameristei a declarat că afirmațiile lui Dominique Strauss-Kahn sunt  ”complet absurde”.

Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.