Geoană ar fi adus cinci voturi la moţiunea de cenzură

Geoană ar fi adus cinci voturi la moţiunea de cenzură

449
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul independent Mircea Geoană, al cărui nume este vehiculat pentru un post de ministru în Cabinetul Ponta, ar fi adus cinci voturi la moţiunea de cenzură, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD. Conform surselor citate, Mircea Geoană i-ar fi convins pe deputaţii Florentin Gust şi Cătălin Croitoru şi pe senatorul Petru Filip să discute cu PSD în vederea susţinerii moţiunii de cenzură.

Tot Geoană ar fi convins-o şi pe Oana Mizil să voteze moţiunea de cenzură, potrivit aceloraşi surse.

La aceste patru voturi se adaugă şi votul lui Geoană în favoarea moţiunii.

De altfel, în urma susţinerii moţiunii de cenzură, vineri seară numele lui Mircea Geoană era vehiculat pentru portofoliul Afacerilor Externe în Cabinetul condus de Victor Ponta.

Florentin Gust a revenit, în această săptămână, în PSD, partid pe listele căruia a candidat, dar între timp a trecut la PC, apoi a fost independent, iar în martie se înscrisese în PDL.
Deputatul PDL Cătălin Croitoru anunţa, vineri, în Parlament, că va vota la moţiunea de cenzură, la vedere, pentru ca toată lumea să ştie clar cum a votat şi a precizat că va părăsi grupul PDL şi va trece la PSD.

Senatorul Petru Filip a anunţat, luni, că se înscrie în PSD.

Deputatul neafiliat Oana Mizil Niculescu declara, vineri, în Parlament, că nu a negociat cu absolut nimeni votul său la moţiunea de cenzură, nici cu PSD, nici cu PDL şi că va vota “cu demnitate şi cu respect faţă de cetăţeni”.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.