Ce spune Ponta despre varianta revenirii lui Geoană în PSD

Ce spune Ponta despre varianta revenirii lui Geoană în PSD

460
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul desemnat Victor Ponta a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, despre declaraţiile lui Marian Oprişan potrivit cărora Ion Iliescu ar trebui exclus din PSD, iar Mircea Geoană ar trebui reprimit în partid, Ponta răspunzând: “Am o rugăminte, opriţi-vă”.

 

Victor Ponta a fost întrebat de jurnalişti, la Bistriţa, cum comentează declaraţiile lui Marian Oprişan potrivit cărora Ion Iliescu ar trebui exclus din PSD, iar Mircea Geoană reprimit în partid. “Am o rugăminte, vă rog, opriţi-vă. Eu, personal, consider că trebuie să răspund în faţa oamenilor referitor la lucrurile care ţin de guvernarea ţării şi de ceea ce ţine de viaţa de zi cu zi a românilor. Daţi-mi privilegiul ca aceste întrebări – cu care, sigur, eram obişnuit până ieri -, fără supărare, să nu vă răspund la ele”, a spus Ponta.Potrivit Digi24, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, consideră că Ion Iliescu ar trebui exclus din PSD, iar Mircea Geoană ar trebui să revină în partid. “L-aş da afară pe Iliescu, vă spun la modul cel mai sincer. Iliescu, cum să vă spun eu, a luat-o razna şi a stat destul”, a spus liderul PSD Vrancea, conform sursei citate. REALITATEA.NET

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.