Olguța Vasilescu, funcția de ministru și Primăria Craiova

Olguța Vasilescu, funcția de ministru și Primăria Craiova

419
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 27 aprilie a.c., la ora 17.03., Olguța Vasilescu, candidatul USL la Primăria Craiovei, posta, de pe telefon, pe Facebook următorul mesaj:

“Toată viaţa am trăit cu convingerea că m-am născut sub o stea norocoasă. Tot ce mi-am dorit s-a îndeplinit, iar dacă nu, am primit dublu runda următoare. Săptămâna trecută, când USL m-a desemnat să citesc moţiunea, le-am spus tuturor că, la norocul meu, sigur trece! A trecut! Păcat că nu mă pot bucura de guvernare decât din ipostaza de primar. O fi şi acesta norocul Craiovei, mai ştii?”

Nu este nimeni idiot să creadă că a trecut moţiunea doar pentru că a citit-o Olguţa Vasilescu. Este în sfârşit clar, pentru toată lumea, că Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt doi oameni care se pricep la politică şi la negocieri. Şi a înţeles-o şi Traian Băsescu de data aceasta.

Ce vrea să ne spună de fapt Olguţa Vasilescu, este că din momentul în care a intrat în politică şi-a dorit să ocupe funcţia de ministru. De data aceasta probabil că ar fi obţinut-o. Din păcate pentru ea, va beneficia altul de această onoare.

Olguţa Vasilescu în schimb trebuie să muncească dacă vrea să beneficieze de guvernare şi din funcţia de primar. Pentru că dacă va pierde alegerile în Craiova, sunt şanse puţine ca runda viitoare să primească dublu. Poate nu mai primeşte nimic.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.