Bocitoare pentru șoferii băuți

Bocitoare pentru șoferii băuți

366
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campanie-șoc de conștientizare a șoferilor.  Poliţia Rutieră pregăteşte o nouă campanie pentru cei care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit realitatea.net.  Sub genericul “Am adus Moartea la Club”, videoclipul arată un grup de bocitoare care-i jelesc pe cei care se urcă băuţi la volan. Clipul “Beţivul, volanul şi bocitoarele” a fost deja postat pe Youtube, înainte de lansarea oficială.

Sursa: olteniapress.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-06-2010
    Mesaje
    1

    Se pare ca majoritatea accidentelor se fac din inconstienta unor soferi . Sa aratam in trafic : ” ce tare sunt eu ” , ” nu-mi pasa de nimeni , eu sa ajung in fata” , „iti tai calea si franez rusc fara motiv ” si ar mai fi destule. In jurul orei 21,30 un sofer de taxi de la Barby avand pasager , a agresat in trafic un alt sofer ,sotia acestuia si copilul ; patronul firmei de taxi a fost sunat si nu aluat nici o masura.Se pot vedea imagiile preluate de la camerele din zona Lukoil de pe bdl. Dacia. Feritiva de dj 10 jwp de la Barby.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.