Craioveanu: „Sandu şi Dragomir să ne restituie echipa, istoria, mândria”

Craioveanu: „Sandu şi Dragomir să ne restituie echipa, istoria, mândria”

797
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul mare atacant al Ştiinţei speră că, din sezonul următor, Universitatea va reveni în prim planul fotbalului autohton.

 

Gică Craioveanu i-a acuzat încă o dată pe şefii federaţiei pentru dispariţia grupării alb-albastre şi pentru situaţia în care a ajuns fotbalul craiovean. Acesta a declarat, pentru ziarul Libertatea, că aşteaptă anularea deciziei de dezafiliere. „Nu trece zi fără să nu mă interesez de soarta Universităţii. Este inadmisibil ce se petrece! Cum să desfiinţezi o legendă? Păi, când spui Craiova, Oblemenco, Balaci sau Cârţu ar trebui să te ridici în picioare, cu mâna la inimă. Oamenii ăştia au onorat România cu evoluţiile lor în tricoul celei mai iubite formaţii din Oltenia. Le transmit pe această cale lui Mircea Sandu şi lui Mitică Dragomir, pentru că doar de ei depinde totul, să ne dea echipa înapoi! Să ne restituie istoria, palmaresul, mândria! Nu te joci cu astfel de lucruri. Eu am încredere că, din vară, Universitatea va reveni în elita fotbalului românesc. Nu mă interesează dacă a greşit Mititelu, Sandu sau Dragomir. Vina desfiinţării Craiovei e, poate, împărţită. Important e ca Universitatea să revină în Liga I. Ce altă echipă, în afara Stelei, mai aduce 30.000 de fani la stadion? Niciuna”, a afirmat Gică Craioveanu.

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.