Antonie Solomon vrea de trei ori Primar

Antonie Solomon vrea de trei ori Primar

293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

,,Îmi place să mă bat, îmi place să câştig, dar în momentul când ai câştigat bătălia sau lupta dacă nu te comporţi cum trebuie înseamnă că nu o meriţi”, a declarat Primarul Antonie Solomon astăzi, după ce şi-a depus candidatura la Primăria Craiovei.

Încrezător şi numai cu gânduri bune, Antonie Solomon spune că ,,singura dorinţă este aceea de a vedea acest oraş al doilea după Bucureşti”, în plus şi-ar mai dori ca ,,pe 10 iunie, când se va trage linie, şi se va stabili câştigătorul, să fie de fapt Craiova câştigătorul, şi craiovenii, bineînţeles”.

Teamă are doar de Dumnezeu şi spune că ,,adversarii sunt puternici şi trebuie luaţi în seamă, dar eu am strategia mea, am mersul meu, am spus, pe un drum expres în politica românească, deci UNPR-ul are traiectoria lui.”

Cât despre echipa de consilieri, ,,e cea mai bună. Profesori universitari şi medici, deci toată structura societăţii reprezentată în acest consiliu local”. Solomon nu speră decât să obţină majoritatea, 14 consilieri, ,,şi atunci o să îmi fie mai uşor ca să pun în aplicare proiectele, fiindcă în ultima perioadă mi-a fost foarte greu în Consiliul Local.” , explică acesta.

,,O campanie murdară într-un oraş curat”

Întrebat la ce fel de campanie se aşteaptă, primarul imediat a replicat că este vorba despre o campanie murdară: ,,Într-un oraş curat, o campanie murdară. Eu nu am să vorbesc şi nici colegii mei, şi nici oamenii lui Solomon nu am să îi las să practice asemenea campanie electorală. Dar eu le urez succes tuturor celor care doresc să devină primari ai Craiovei şi că mesajul meu este cu totul şi cu totul altul.”

Va trebui să ne aşteptăm la acelaşi Antonie Solomon, după cum ne şi spune, chiar dacă ,,m-aţi taxat în fel şi chip pentru ieşirile mele vulcanice, dar când este vorba de Craiova ăsta sunt, aşa sunt, şi iau foc. Despre mine puteţi să spuneţi orice, şi adversarii la fel. Îi las să mă facă puşcăriaş, ţigan , lăutar, cum vor ei, nu răspund, dar să nu spună de Craiova că e un oraş jalnic, că e un oraş al mafioţilor, al interlopilor, un oraş împietrit în istorie, asta nu accept fiindcă toată lumea apreciază efortul şi cum s-a schimbat treaba în aceşti 8 ani, cât am fost primar al Craiovei”, a încheiat Solomon.

sursa: jurnalulolteniei.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.