Cinci persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicată...

Cinci persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicată o ambulanţă

362
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O ambulanţă care transporta la spital un cetăţean polonez, angajat al fabricii Ford din Craiova, a fost implicată într-un accident rutier, în noaptea de luni spre marţi, cinci persoane fiind rănite.

Ambulanţa transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova un angajat al fabricii Ford, care suferise o colică renală, iar la intersecţia străzii Tabaci cu Bulevardul 1 Mai din Craiova autosanitara a fost lovită de un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate.

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat.

” În urma impactului patru persoane au fost rănite. Este vorba despre pacient, şoferul ambulanţei, asistenta şi translatorul pacientului”, a declarat medicul Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit acesteia, toate cele patru persoane au fost internate.

De asemenea, a fost rănit şi şoferul autoturismului vinovat de producerea accidentului, însă acesta a suferit leziuni uşoare şi nu a necesitat spitalizarea.MEDIAFAX

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.