Ultima zi pentru candidaturile județene și locale. Ștefan Stoica și Ion Prioteasa...

Ultima zi pentru candidaturile județene și locale. Ștefan Stoica și Ion Prioteasa se luptă pentru președinția CJ Dolj

423
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi a fost ultima zi în care s-au mai depus candidaturile atât la Consiliul Județean Dolj, cât și la Primăria Craiova.

Ștefan Stoica, membru PDL, a fost însoțit de europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, dar și de colegii săi de partid pentru a se înscrie pe listele candidaților la președinția CJ Dolj. Cât timp s-a aflat în biroul electoral județean, pentru a îndeplini procedura, Ștefan Stoica a transpirat încontinuu de emoție, dar și din cauza temperaturii ridicate din încăpere.

La ieșirea din instituție, acesta s-a arătat foarte optimist în privința rezultatului de pe 10 iunie și consideră că în urma mandatului lui Ion Prioteasa, nu s-au întâmplat prea multe lucruri în favoarea cetățenilor. „Din păcate populația doljeană a scăzut foarte mult, tinerii au părăsit orașul. De opt ani de zile, de când domnul Prioteasa administrează Spitalul Județean Nr. 1, vedem cu toții o clădire insalubră, sportul doljean este și el la pământ. Nicio disciplină nu mai face performanță, iar Stadionul Tineretului este o ruină”, a declarat Stoica.

 „Șansa noastră în acești patru ani a fost fondurile europene”

De cealaltă parte, Ion Prioteasa, membru PSD, s-a aflat și el pe holurile instituției atunci când Ștefan Stoica se pregătea de plecare și a afirmat cu umor: „Miresele nu trebuie să se întâlnească”. Prioteasa se pregătește pentru un nou mandat de președinte al CJ și se declară mulțumit de realizările de până acum. „N-am simți că s-ar întâmpla lucruri spectaculoase venind dinspre Guvern către această zonă specială a României. Șansa noastră în acești patru ani a fost fondurile europene, în valoare de 300 milioane de euro. Cu siguranță am fost în primele trei județe din țară la absorbția acestor fonduri. În următorul mandat vom începe cu aceeași deviză: să nu treacă niciun proiect european pe lângă noi, fără ca noi să nu-l accesăm”, a susținut Ion Prioteasa.

sursa: jurnalulolteniei.ro

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.