Lia Olguța Vasilescu e oficial în cursa electorală pentru Primăria Craiova

Lia Olguța Vasilescu e oficial în cursa electorală pentru Primăria Craiova

371
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lia Olguța Vasilescu și-a depus candidatura pentru funcția de Primar al Craiovei. Aceasta a mers la Biroul Electoral Municipal însoțită de prședeinții locali și județeni ai USL, dar și de mai mulți simpatizanți.

“Mi-am depus candidatura cu gândul la câştigarea alegerilor. Ţinta mea este să obţin 58 la sută din voturi. Mă ajută foarte mult şi faptul că USL va fi la guvernare, pentru că în perioada următoare toţi miniştri o să fie la Craiova. N-o să promit numai eu, o să promită şi ei şi, la cum mă cunoaşteţi, să fiţi convinşi că o să mă ţin de ei să-şi respecte promisiunile”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu și-a anunțat astăzi, pentru prima dată și sloganul de campanie-  “Craiova, meriți mai mult!”

“Eu cred că merită craiovenii care locuiesc la periferie să aibă și ei drumuri, apă și canalizare, iar cei de la blocuri merită să aibă facturi mai mici la întreținere, să beneficieze de reabilitarea termică a blocurilor. Avem nevoie de mai multe spații de joacă pentru copii și de terenuri de sport, dar și de spitale la standarde europene.” Lia Olguța Vasielscu a declarat că are proiecte viabile pentru reducerea numărului maidanezilor de pe străzi, dar și pentru construcția de locuințe sociale. În acest sens, Primarul Constanței Radu Mazăre, va veni la Craiova pentru a prezenta proiectul care în orașul pe care îl conduce a dat rezultate.

Președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa și-a declarat susținerea pentru Olguța Vasilescu.

“Suntem aici trei preşedinţi de filiale de partid şi, în acelaşi timp, preşedinţii de la municipiu să o susţinem pe doamna senator Lia Olguţa Vasilescu şi facem apel la toţi simpatizanţii noştri să ne susţină în continuare”, a spus  IonPr ioteasa.

Președintele PNL, Mihai Voicu și președintele PC Iulian Bucur și-au declarat și ei susținerea pentru candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Tot astăzi USL a depus și lista cu propunerile pentru Consiliul Local Municipal. Pe aceasta se regăsesc actuali consilieri dar și directorul Muzeului Olteniei, Mihai Fifor, președinteel PNl Craiova, Cristina Calangiu, directorul Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman, Lucian Dindirică sau generalul în rezervă Ion Pâlșoiu. Din totalul de 34 de consilieri propuși PSD are 20, PNL are 13, iar PC, unul singur.

Sursa: olteniapress.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-04-2009
    Mesaje
    0

    sper sa si castige ..

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    414

    Vorba aia….speri mata da speri degeaba…….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.