Proconsul a dat startul Olimpiadei Liceelor

Proconsul a dat startul Olimpiadei Liceelor

291
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deşi concertul a început mai târziu cu o oră, liceenii nu au încetat să agite steagurile cu însemnele liceelor lor şi să scandeze. Rockerii de la Proconsul şi-au prezentat cu această ocazie şi noul album- „Best of Proconsul”.

Municipalitatea slătineană cheltuie 500.000 de lei pentru Olimpiada Liceelor. În această sumă se încadrează premiile acordate unităţilor de învăţământ, după cum urmează: 9.000 de lei pe liceu, pentru proba de abilităţi practice; dotări la alegere în valoare de 35.000 de lei liceului clasat pe locul I; dotări la alegere în valoare de 20.000 de lei liceului clasat pe locul II; dotări la alegere în valoare de 15.000 de lei liceului clasat pe locul III; dotări la alegere în valoare de 10.000 de lei liceului clasat pe locul IV; 3.000 de lei pentru fiecare liceu, premiu de participare pentru unităţile de învăţământ clasate pe locurile V-IX; 1.500 de lei pentru cea mai bună galerie.

sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.