G. Duduială: Guvernul Ponta este o poantă simpatică în România

G. Duduială: Guvernul Ponta este o poantă simpatică în România

422
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Președintele PNȚCD Craiova, Gheorghe Duduială, îi condamnă liberali pentru alianța USL pe care au format-o cu PSD. Acesta condamnă noul cabinet format de Ponta și consideră că Iliescu, fost membru PDSR, este responsabil de dezastrul din 1989, dar și de distrugerea PNL.

 

Liderul țărăniștilor craioveni subliniază faptul că următoarele două luni vor fi catastrofale pentru România din cauza Guvernului format de Victor Ponta. „Nu mi-aș dori să se adeverească ceea ce vă spun, dar este un Guvern care va reuși să pună umărul la grăbirea intrării României în prăpastie. Guvernul Ponta este o poantă simpatică astăzi în România, dar va fi catastrofal pentru țară. De la doborârea lui Ungureanu, bursele și moneda Euro au început să se clatine, iar Leul să fie cât mai slab. Populația va găsi o diminuarea a veniturilor și o creștere a facturilor”, a susținut Gheorghe Duduială.

Făcând o retrospectivă a ultimilor 20 de ani, țărănistul Duduială amintește și de Convenția Democrată Română formată în 1991 de PNȚCD, PNL și PDSR. „În timp ce această convenție a plătit datoria externă făcută de Ion Iliescu, oprește jaful și furtul, integrează România în NATO, Ion Iliescu și clica au mai pus la cale o lovitură de palat și readuc minerii în București. Liberalii au uitat cum Iliescu îi distrusese ca partid, iar PNȚCD i-a readus la viață”, a declarat președintele PNȚCD Craiova.

sursa: jurnalulolteniei.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.