Deşeurile le-au adus electrocasnice noi

Deşeurile le-au adus electrocasnice noi

434
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste patru tone de deşeuri electrice şi electrocasnice s-au strâns în municipiul Râmnicu Vâlcea, în campania  „Locul deşeurilor nu e în casă. Primăvara e în floare, trimite-le la plimbare!”, care a avut loc pe 28 aprilie.

Campania a fost organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec împreună cu primăria municipiului. „La cele şase puncte de colectare din Râmnic s-au strâns peste patru tone de aparate electrice sau electrocasnice vechi sau deteriorate”, a declarat Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al primăriei Râmnicu Vâlcea. Campania a oferit şi premii în echipamente şi aparatură electrocascnică prin tragerea la sorţi a taloanelor completate de cei care au scăpat de deşeurile electrice din casă. Au câştigat căte un frigider: Manea-Scorţaru Rodica şi Baciu Elisabeta-Rosita; câte o cafetieră, Radu Ioana, Bucur Ilie, Diaconu Diana-Elena, Manea Scorţaru-Sorin, Negrilă Alina, Popescu Laura, Mândrea Radu-Ioan, Mihai Emilia, Rădescu Gheorghe, Babuciu Raluca-Maria; câte un aspirator, Vameşu Dan, Iacob Ioan, Bălăceanu Elena, Costescu Alexandru, Gratie Joiţa, Gabăr Maria-Aurora, Mihalache Elena, Moraru Leontina, Croitoru Bogdan şi Danciu Tudor. Câştigătorii îşi vor putea ridica premiile în zilele de 3 şi 4 mai între orele 9.00 – 12.00, de la Casa Căsătoriilor , pe baza documentelor de identitate.

Ioana Roman




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.