Chivu a ales Craiova în detrimentul Stelei

Chivu a ales Craiova în detrimentul Stelei

312
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Impresarul jucătorului a dezvăluit că acesta, deşi a avut o ofertă concretă de a merge în Ghencea în 1998, şi-a dorit să ajungă în Bănie.

 

După ce s-a remarcat la CSM Reşiţa, Cristi Chivu a devenit, la numai 17 ani, ţinta cluburilor importante din primul eşalon. Internaţionalul român a ales să se transfere la Universitatea, cu toate că a fost dorit de Steaua. „Chivu ar fi trebuit să se transfere la Steaua atunci, dar a ales Universitatea Craiova. A gândit cu sufletul. Nu are de ce sa regrete, pentru că s-a realizat ca fotbalist. După Craiova au urmat Ajax, Roma, Inter”, a declarat impresarul acestuia, Victor Becali, la GSP TV. Chivu a evoluat un sezon la Ştiinţa, după care a fost achiziţionat de Ajax Amsterdam. Fundaşul a petrecut patru sezoane în capitala Olandei, între 1999 – 2003, perioadă în care s-a impus în echipa batavilor şi a devenit căpitan. În 2003, internaţionalul român a plecat în capitala Italiei, la AS Roma, unde a evoluat până în 2007. Din 2007 şi până în prezent joacă la Inter.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.