Accident cu trei victime după ce un şofer a pătruns pe contrasens

Accident cu trei victime după ce un şofer a pătruns pe contrasens

279
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei femei şi o fetiţă de 12 ani au ajuns la spital, marţi, după ce cele două autoturisme în care se aflau ca pasageri au fost implicate într-un accident rutier. Potrivit poliţiştilor, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din oraşul argeşean Mioveni, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani, din Bucureşti.

Din accident, a rezultat rănirea pasagerei din autoturismul condus de bucureştean, o femeie de 61 ani, tot din Capitală, ea fiind internată la o unitate medicală din Bucureşti. De asemenea, au fost rănite şi pasagerele din autoturismul condus de tânărul din Mioveni: o femeie de 34 ani şi o fetiţă de 12 ani, ambele din comuna Leleasca, şi o tânără de 23 ani, din Mioveni. Toate trei au fost transportate la Spitalul municipiului Drăgăşani.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.