Bercea a făcut recurs la decizia de demolare a uneia dintre casele...

Bercea a făcut recurs la decizia de demolare a uneia dintre casele sale

252
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipalitatea slătineană a primit undă verde pentru a-i dărâma încă o casă lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, potrivit deciziei magistraţilor Judecătoriei Sfântu Gheorghe. Este vorba despre imobilul construit de interlopul din Drăgăneşti-Olt pe strada Ecaterina Teodoroiu, acesta folosind actele unei alte case pentru a obţine autorizaţia de construcţie. De asemenea, Mondialul trebuie să plătească şi 3.800 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

A treia casă, pe urmele primelor două

De asemenea, Primăria Slatina mai are un proces cu Bercea şi pentru construirea unei alte case, pe strada Piteşti, lângă restaurantul Roky. Municipalitatea a primit deja două decizii favorabile, atât din partea magistraţilor Judecătoriei Slatina cât şi a celor de la Tribunalul Olt. În acest moment, dosarul se află la Curtea de Apel Craiova.

Bercea a construit în Slatina opt case, toate identice, dar niciuna cu autorizaţie de construcţie. Pentru patru dintre imobile, cu sprijinul justiţiei oltene şi al unor angajaţi ai primăriei, Mondialu’ a câştigat procesele cu municipalitatea.

Primăria Slatina l-a acţionat în instanţă şi a început să dea amenzi, însă niciodată nu l-a sancţionat pe adevăratul proprietar al imobilelor, întrucât Bercea avea grijă să vândă fictiv casele. Astfel că în instanţă plângerile Primăriei erau respinse ca nefondate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.