Accident auto

Accident auto

280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, împotriva tânărului de 28 de ani, suspectat că în seara zilei de 1 mai a.c., a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea gravă a unei femei de 54 de ani.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara zilei de 1 mai 2012, orele 22:15, suspectul S.B., de 28 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia str. 1 Decembrie 1918 cu str. 23 August, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe trotuar, iar aici a accidentat o femeie în vârstă de 54 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa ca pieton.
Ca urmare a impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a victimei, care a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 80-90 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal întocmit de Serviciul de Medicină Legală Gorj.
Întrucât tânărul a prezentat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii l-au condus la spital, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, care au atestat că acesta avea o alcoolemie peste limita legală. De asemenea, s-a mai constatat faptul că S.B. nu posedă permis de conducere, acesta luând autovehiculul fără a avea acceptul proprietarului.
Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pe numele lui S.B., pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 3 mai, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.