Oprescu: “ Am luat o opţiune serioasă în lupta pentru evitarea retrogradării”

Oprescu: “ Am luat o opţiune serioasă în lupta pentru evitarea retrogradării”

228
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră victoria una care aduce liniştea înaintea meciurilor care au mai rămas de disputat.

 

“ Cred că am luat o opţiune serioasă în lupta pentru evitarea retrogradării, dar încă nu s-a terminat campionatul. Da, am trăit cu emoţii partida, se poate spune că mutările pe care le-am făcut au fost inspirate. Nu mai contează celelalte aspecte, atât timp cât am câştigat pe terenul unei contracandidate.Aştept ca băieţii să abordeze cu o mai mare încredere meciurile care au mai rămas de disputat, dat fiind faptul că presiunea nu mai este la fel de mare. Nu ştiu dacă programul este mai uşor, cert este că avem puncte în avans, noi nu am jucat cu Turda”, a declarat Oprescu.

În urma victoriei înregistrate, FC Olt Slatina se află deasupra liniei retrogradării, la patru lungimi distanţă de Juventus Bucureşti. Trebuie menţionat că alb-vişiniii nu au în cont punctele la masa verde cu Arieşul Turda, spre deosebire de formaţia din Colentina.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.