Poliţiştii cercetează cinci femei pentru tentativă la furt din locuinţă

Poliţiştii cercetează cinci femei pentru tentativă la furt din locuinţă

294
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 4 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 au organizat şi executat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe comise în municipiul Craiova.
Astfel, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti au fost identificate şi conduse la sediul secţiei pentru cercetări cinci femei: M.LAVINIA, de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, B.ELISA, 21 de ani, C.ROXANA, 20 de ani, C.FLORENTINA, 19 ani, G.MIRABELA, 26 de ani, toate din Craiova.
Acestea se deplasau cu un autoturism pe Calea Severinului din municipiu, iar cu puţin timp înainte să fie depistate de către poliţişti pătrunseseră în curtea locuinţei părţii vătămate B.DUMITRU, din Craiova, de unde au încercat să sustragă bunuri.
Cu prilejul controlului corporal efectuat, asupra ROXANEI C. poliţiştii au găsit un şperaclu confecţionat artizanal şi o şurubelniţă, ce ar putea fi folosite pentru deschiderea uşilor de acces.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.