Ion Prioteasa la Bâlciul de la Gura Ploștii

Ion Prioteasa la Bâlciul de la Gura Ploștii

481
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a participat la Bâlciul de la Gura Ploştii, la invitația Primăriei Fărcaș.

Evenimentul este organizat pe parcursul a patru zile, unde sunt prezenţi peste 200 de comercianţi din toată ţara.

„Nu-mi aduc aminte să fi lipsit vreodată în ultimii ani de la acest bâlci, care a devenit o tradiție pentru comuna Fărcaș și care este organizat în fiecare an, la trei săptămâni după sărbătoarea de Paște. Mă bucur că timpul ne-a permis să ajungem la o astfel de sărbătoare câmpenească, unde, an de an, vin aici câteva mii de persoane”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

La rândul său, primarul comunei Făracaș, Ilie Nemțaru, afirmă că Bâlciul de la Gura Ploștii are o tradiție de aproximativ 200 de ani.

În urmă cu o zi, Ion Prioteasa şi liderii din PSD Dolj au luat parte şi la manifestările prilejuite de cea de-a XXI-a ediție a  „Zilelor Municipiului Calafat”. „Am venit la Calafat din respect pentru autoritățile locale și pentru oamenii din acest municipiu care sărbătoresc zilele oraşului. Nu sunt născut la Calafat, dar am copilărit aici şi de aceea mă simt foarte legat de tot ce se întâmplă aici”, a mai declarat Prioteasa.

La aceste evenimente, preşedintele C.J. Dolj a fost însoţit de vicepreședintele CJ Cristinel Iovan şi membrii PSD.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.