PDL Dolj si-a prezentat candidatii pentru locale

PDL Dolj si-a prezentat candidatii pentru locale

348
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ștefan Stoica, candidatul PDL Dolj la funcția de președinte al consiliului județean, și Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al municipiului Craiova, au participat duminică, la Sala Polivalentă din București, la evenimentul de lansare a candidaților formațiunii pentru alegerile locale din 10 iunie. Din delegația venită din Dolj au făcut parte peste 30 de candidați aflați pe listele PDL pentru Consiliul Local Craiova și pentru Consiliul Județean Dolj, candidați la primării din comune doljene, precum și parlamentari PDL de Dolj.
Viceprimarul Mărinică Dincă a declarat că cetățenii Craiovei trebuie să fie serviți de o administrație locală care să îi trateze cu respect.

“Am venit aici în calitate de candidat la funcția de primar al Craiovei dar și ca reprezentant al unei generații și al unei echipe care vrea să aducă schimbarea în administrația locală, să reîmprospăteze aerul într-o primărie condusă de 8 ani de același om. Poate că nu suntem “pe val”, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne fie teamă, nu înseamnă că ne vom pleca umil în fața procentelor autoproclamate de adversari demagogi. În această luptă balonul este rotund iar meciul se joacă până în ultima secundă!”, a spus Dincă.

Consilierul județean Ștefan Stoica a declarat că marile probleme ale județului nu au fost rezolvate sub conducerea actuală a consiliului județean, iar doljenii nu trebuie să aștepte alți patru ani pentru a beneficia de un trai mai bun. “După opt ani, timp în care funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj a fost deținută de aceeași persoană, marile probleme ale locuitorilor acestui județ nu au fost rezolvate, și mă refer aici la atragerea de noi investiții pentru crearea de noi locuri de muncă, la domeniul sănătății și la agricultură. Județul nu mai poate aștepta încă patru ani să vină trenul modernizării”, a spus Ștefan Stoica.

Președintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a declarat că este sigur de faptul că formațiunea politică va reuși să strângă cel puțin aceleași procente ca în 2008 la alegerile locale din acest an. „Sunt convins că vom reconfirma rezultatul alegerilor din 2008 ca primă etapă pentru ca în decembrie preşedintele Românei să invite PDL să formeze Guvernul şi să continue guvernarea”, a afirmat Emil Boc. La evenimentul de la Sala Polivalentă a fost prezent și fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care le-a transmis membrilor PDL să se mobilizeze pentru câștigarea alegerilor.
Peste 10.000 de membri PDL din toată țara au participat duminică la evenimentul de lansare a candidaților formațiunii la funcția de primar și la cea de președinte de consiliu județean. Pe lângă prezentarea propriu-zisă a candidaţilor şi discursuri, lansarea de duminică a fost presărată cu recitaluri de muzică populară susţinute de cântăreţi reprezentativi pentru fiecare regiune a ţării. Pentru Oltenia, recitalul a fost susținut de Camelia Bălmău.

PDL a aruncat în lupta electorală din iunie aproape 55.000 de candidați la primării, consilii locale și județene și la președinții de consilii județene, cu 10.000 mai mulți decât la alegerile locale din 2008.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.