Solomon: Dacă am pornit pe un drum, merg până la capăt

Solomon: Dacă am pornit pe un drum, merg până la capăt

331
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antonie Solomon, candidatul UNPR la Primăria Craiovei, a dezminţit scenariile avansate de adversarii politici şi precizează că va intra în cursa electorală din 10 iunie din partea progresiştilor.
“Pentru a descuraja tot felul de minciuni şi scenarii pe care unii dintre adversarii mei le lansează în ultima perioadă, vreau să transmit tuturor că, dacă am pornit pe un drum, merg până la capăt. Sunt candidatul UNPR în aceste alegeri şi sunt primarul craiovenilor. Nu mă voi abate cu niciun pas de la acest drum. Voi câştiga alegerile şi voi duce mai departe tot ceea ce am început pentru oamenii acestui oraş. Împreună cu colegii din UNPR, suntem o forţă aici în Craiova. Şi eu sunt convins că vom fi şi la nivel naţional, atât după alegerile locale, cât şi după alegerile parlamentare. UNPR este un partid de oameni responsabili şi serioşi, iar acest lucru este deja foarte clar pentru toată lumea. Am mare încredere în Gabriel Oprea, preşedintele nostru, şi în echipa de conducere a partidului, lupt în continuare pentru craioveni, lupt pentru UNPR şi, cel mai important, lupt pentru România”, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, Solomon.

Sursa: dolj.radicalonline.info



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.