O elevă olimpică, de 15 ani, s-a aruncat în gol de la...

O elevă olimpică, de 15 ani, s-a aruncat în gol de la etajul opt

323
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ştefania, în vârstă de 15 ani, s-a aruncat în urmă cu câteva ore, de la etajul opt al blocului A8 din zona Rotonda. Părinţii fetei au fost la un pas să leşine în momentul în care au aflat că aceasta a murit.

Vecinii au declarat că fata era olimpică, iar astăzi a mers la un concurs şi era supărată că nu a reuşit să rezolve toate subiectele. „Era un copil cuminte şi avea tot ce îi trebuia. Am auzit că astăzi a mers la un concurs şi era supărată că va obţine o notă mică. Nu îmi vine să cred că s-a aruncat de la etaj“, a spus Ioana Mirea.

Medicii au sosit imediat la faţa locului, dar nu au mai reuşit să îi salveze viaţa tinerei, care a murit din cauza leziunilor suferite.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ccea ce a determinat-o pe adolescentă să îşi pună capăt zilelor. „Cadavrul va fi dus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.