Mititelu ameninţă FRF şi face lobby pentru Olguţa Vasilescu

Mititelu ameninţă FRF şi face lobby pentru Olguţa Vasilescu

357
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ultimul patron al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu ameninţă încă o dată FRF cu dezvăluiri de proporţii, dar le-a dat federalilor răgaz până după finala Europa League. „M-am gândit mai bine este un eveniment destul de important în Romania şi nu am vrut să încadrez aceste dezvăluiri înainte de meci, vin mulţi suporteri din Spania şi din alte ţări şi ar fi o ţiganeală să mă apuc să provoc scandal acum.
Lucrurile sunt foarte grave, presa o să explodeze şi eu cred că ar fi mai bine să fac dezvaluirile respective după finala Europa League” spune Mititelu. Pe 14 mai, membrii Comitetului Executiv al FRF vor lua o decizie finală în cazul dezafilerii Universităţii Craiova, iar Mititelu ameninţă că se va răzbuna pe cluburi dacă echipa nu va fi reprimită în competiţii. „Au zis că excluderea noastră este provizorie, atunci de ce nu suntem lăsaţi să ne apărăm?
Nici măcar nu ne-au convocat. Adunarea Generală nu mă afectează, chiar dacă se va vota pentru excludere, atunci mă întorc şi împotriva cluburilor pentru că şi ele au răspundere şi nu vor mai fi acuzaţi 15 oameni, ci 200” a afrimat Mititelu la sptfm.ro. Mititelu face campanie pentru Olguţa Vasilescu, cadidat la Primăria Craiovei: „Olguţa Vasilescu este unul dintre candidaţii la Primărie care chiar cred că poate să facă ceva pentru fotbalul craiovean şi să facă acest stadion pe care trebuia să-l avem înaintea altor echipe din provincie, dar se pare ca vom fi ultimii“.

De altfel, Olguţa Vasilescu va avea prima acţiune pe „Ion Oblemenco” pe 14 mai, chiar în ziua în care Adunarea Generală a FRF va vota în privinţa reafilierii Ştiinţei. Astfel, un concert în scop electoral al celebrului Goran Bregovici va avea loc pe arena din Bănie la acea dată, de la ora 20, intrarea fiind liberă. Adrian Mititelu a mai afirmat că nu mai este interesat de niciun jucător care a părăsit Universitatea Craiova dupa dezafilierea clubului de catre FRF şi îi numeşte trădători pe cei care au plecat: “Cu jucătorii nu am mai ţinut legătura, ce să mai vorbesc cu ei? Ei şi-au văzut de treaba lor, o parte dintre ei au fost complicii acestui grup infracţional şi nu mai vreau să aud de aceşti trădători. În schimb, Claudiu Niculescu nu a trădat, a fost dus cu japca la Dinamo, pe când fraţii Costea au vrut să plece. Raportat la ce au făcut alţii, Claudiu Niculescu a fost un înger. Poate că nu suntem chiar aşa naţionalişti pe cât ne credem, nu suntem basci, suntem nişte amărâţi de olteni. Ne place să spunem că facem, dar nu suntem buni de nimic”, s-a dezlănţuit Adrian Mititelu

Sursa: cvlpress.ro



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     11-04-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    159

    de cand bantuie si asta ca faca, ca drege…si tot nu se intampla nimic important

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     08-10-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1003

    S`o intampla, nu s`o intampla.. Sper ca macar apoi sa se tina de promisiune si anume sa lase echipa pe mana lui Balaci..

    Ready for business ? Ok, let's make some
  3. #3
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    635

    Ma intreb ce candidat la primarie isi va mai permite luxul sa pozeze langa Mititelul. In orice combinatie ar intra, Mititelu este „popa prostu’ „.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-10-2011
    Locatie
     Craiova / Brestei
    Mesaje
    448

    A cata amenintare e? A 5-a, a 6-a? Cate mai are?

    Somnul ratiunii naste monstri!
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     24-07-2006
    Mesaje
    141

    vorbeste prostii :suntem nişte amărâţi de olteni. Ne place să spunem că facem, dar nu suntem buni de nimic”

    AMARAT ESTI TU BA , DUTE DRACU DE BOOVEAN , TRADATOR E NICULESCU , SI CU TINE !!! BAIETII AIA SA VINA INAPOI DE AU PLECAT CA NOI II VREM , JOS MITITELU !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.