Accidente de circulaţie produse în ultimele 24 de ore

Accidente de circulaţie produse în ultimele 24 de ore

341
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În dimineaţa zilei de ieri, 7 mai a.c., în jurul orei 07:30, în Craiova, M.MARIUS, 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu strada Al. Macedonski, a accidentat-o grav pe G.ANGELA, 54 de ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în traversarea străzii regulamentar.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 07.05.2012, ora 11:30 în Băileşti, M. ŞTEFAN, 23 de ani, din comuna Galiciuica, Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Craiovei, nu s-a asigurat şi a efectuat  viraj stânga  pentru a întoarce, intrând în coliziune cu autoturismul condus de către B. NATALIA, 54 de ani, din localitate, care  conducea  autoturismul regulamentar  în acelaşi sens de mers.
       Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a NATALIEI B. şi a minorei I.G.A., de 17 ani, elevă, din comuna Galiciuica, pasageră în primul autoturism care a fost transportată la spitalul Băileşti.
       Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
•  
 
Ieri după amiază, în jurul orei 15.15, în Craiova, B.DOREL, 34 de ani, din Drăgoteşti, Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinului, la o trecere pentru pietoni amplasată în la ieşirea din Craiova către Filiaşi, nu a acordat prioritate de trecere minorei P.M.P., de 15 ani, din localitate, care traversa strada regulamentar pe marcaj.
       În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei, care a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Pe numele conducătorului auto s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
•  
 
În data de 07.05.2012, în jurul orei 16.22, în localitatea Perişor,  M.COSTICĂ, 56 de ani,  din Bucureşti, în timp ce conducea o autoutilitara  în direcţia Calafat, a acroşat, cu partea laterală dreapta, coada unei lopeţi cu care victima L.CONSTANTIN, 74 de ani, din localitate, situat pe partea carosabilă, o folosea pentru a ridica de pe carosabil frizura asfaltică. În urma impactului, acesta a fost proiectat pe acostament, în afara părţii carosabile, suferind leziuni grave.
       Conducătorul autocamionului M. COSTICĂ  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele acestuia s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
•  
 
În seara zilei de ieri, în jurul orei 20.00, pe DN 55, în localitatea Rojişte, B.SANDOR, 32 de ani, din Sfântu-Gheorghe, judeţul Covasna, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă din direcţia Craiova spre Bechet, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, cu viteză redusă pentru a vira pe D.J. 604 A, condus de M.CIOABĂ, 21 de ani, din comuna Mîrşani, Dolj, intrând în coliziune cu acesta.
       În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei M.S., de 16 ani, din Celaru, Dolj, care a rămas internată în spital şi rănirea uşoară a celorlalţi ocupanţi ai autoturismului, M. CIOABĂ, M. DANA, M. LUCIA şi M. PĂPUŞA.        
       Conducătorii ambelor autovehicule nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pe numele conducătorului autotractorului s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
•  
 
În data de 08.05.2012, în jurul orei 00.15,  în Calafat, pe strada Gheorghe Doja, B.MIRCEA, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietatea tatălui său B.MARIAN, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă a drumului.
       Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B. CRISTIAN, de 18 ani, din Calafat, ocupantul locului dreapta faţă a autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Calafat, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat în spital.
       Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind  de 0,70 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.
       Din verificările efectuate de poliţişti rezultă faptul că B.MIRCEA a sustras cheile autoturismului tatălui său şi fără ştirea acestuia a plecat cu autoturismul din faţa locuinţei unde era parcat.
       Se efectuează verificări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui auto vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.