Dragalina: „Nu suntem salvaţi, mai sunt meciuri de jucat, avem nevoie încă...

Dragalina: „Nu suntem salvaţi, mai sunt meciuri de jucat, avem nevoie încă de puncte”

294
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina a luat o opţiune serioasă în lupta pentru salvarea de la retrogradare după succesul de la Mureşul Deva, coroborat cu înfrângerea suferită de Juventus Bucureşti.

Deasupra liniei, la patru lungimi distanţă de principala contracandidată, însă fără să aibă în cont punctele la masa verde cu Arieşul Turda, spre deosebire de echipa din Colentina, FC Olt este aproape de a-şi atinge obiectivul. 

Atacantul grupării alb-vişinii, Dragoş Dragalina, consideră că salvarea de la retrogradare se joacă încă.

 

„Am obţinut o victorie importantă la Mureşul Deva, ţinând cont că am câştigat pe terenul unei contracandidate. Şansele noastre de a ne salva au crescut considerabil, dar mai sunt meciuri de disputat şi mai avem încă nevoie de puncte”, a declarat Dragoş Dragalina.

„Contează foarte mult următoarele două partide”

După duelul de pe teren propriu cu FC Argeş din runda actuală, FC Olt Slatina întâlneşte, în deplasare, Juventus Bucureşti, în cadrul derby-ului pentru supravieţuire. Atacantul grupării alb-vişinii, Dragoş Dragalina, este de părere că în cele două meciuri poate fi decisă salvarea de la retrogradare.

 

„Contează foarte mult următoarele două partide. Cred că o victorie cu FC Argeş ar fi foarte importantă, iar dacă nu pierdem la Juventus Bucureşti, cred că suntem salvaţi”, a precizat Dragalina.

 

Jucător de bază în angrenajul echipei, ultimele meciuri l-au găsit pe banca de rezervă, evoluţiile mai puţin concludente fiind taxate de antrenorul Dan Oprescu. Dragalina rămâne în continuare golgheterul formaţiei FC Olt Slatina, iar „reuşita” din meciul cu Mureşul Deva i-ar putea aduce descătuşarea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.