Nouă medalii de aur pentru ACS Scorpion Slatina

Nouă medalii de aur pentru ACS Scorpion Slatina

272
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sportivii clubului slătinean au avut o comportare foarte bună, reuşind să cucerească nouă medalii de aur, cinci de argint şi opt de bronz.
De la Scorpion Slatina au primit medalia de aur, la kata, sportivii – Ingrid Brânzaru, Marina Oboroacă, Mădălin Stănculescu, David Munteanu, pe locul al doilea clasându-se Bogdan Murgea şi Mihai Cârstea.

Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de sportivii slătineni: Cristina Tufeanu, Marin Pătraşcu, Lucian Dobrescu şi Daniel Puchin. La kumite, Ingrid Brânzaru, Marina Oboroacă, Andreea Mihai, Cezara Pietraru şi Mihai Cârstea au obţinut medalia de aur, în timp ce Lucian Dobrescu, David Marcu şi Bogdan Murgea au fost medaliaţi cu argint. Pe treapta a treia a podiumului au urcat karateka Carmen Cojocaru, Costin Gugiu, Robert Văle şi Marian Vancea.

Antrenorul sportivilor de la ACS Scorpion Slatina, Cristi Rezeanu, s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute la Alba Iulia.

 

„A fost o competiţie dificilă, pentru că au fost prezenţi peste 300 de sportivi din şapte ţări. Sunt mulţumit de medaliile obţinute la acest concurs internaţional. Următoarea competiţie la care vom participa este Cupa Petrolistului, dar nu ştiu la acest moment cu ce sportivi voi merge, pentru că mulţi sunt accidentaţi”, a spus Cristi Rezeanu.

Karateka de la ACS Scorpion Slatina vor participa la sfârşitul acestei luni la Cupa Petrolistului, ce se va desfăşura la Ţicleni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.