Campioană naţională la 12 ani

Campioană naţională la 12 ani

253
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul sportivelor, Petre Arnăutu, s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute la Buzău, iar profesorul slătinean este încântat de parcursul Adinei Diaconu.

 

„Fetele sunt cadete şi au jucat la o competiţie pentru junioare I, iar rezultatul este cu atât mai valoros. Adina Diaconu are 12 ani şi a jucat la categoria de vârstă 15-18 ani. Este o mare speranţă, o sportivă de perspectivă, în care am mare încredere”, a spus Arnăutu.

 

Alături de Diana Lupu, Adina Diaconu a obţinut şi medalia de argint la dublu fetele, în timp ce Trifu / Roşca (CSS „Alexandru Vlahuţă” Rm. Sărat) au obţinut bronzul.

Irina Ciobanu şi-a reluat antrenamentele

Antrenorul Petre Arnăutu a menajat-o pe Irina Ciobanu, iar slătineanca nu a participat la competiţiile din ultima perioadă, deşi şi-a reluat antrenamentele.

 

„Ciobanu şi-a reluat antrenamentele, dar nu este în totalitate refăcută şi am menajat-o. Se apropie Campionatele Europene, care vor avea loc în perioada 13-23 iulie, în Austria. O medalie la Europene este mai importantă decât o medalie obţinută la competiţiile interne”, a spus Petre Arnăutu.

Fără Irina Ciobanu, menajată pentru că vine după o accidentare, echipa de fete de la LPS Slatina, formată din Diana Dragnea, Maria Mititelu şi Adina Ene, a obţinut locul al IV-a la Buzău.

 

„Nu am vrut să o forţez pe Irina Ciobanu, dacă era la Buzău sigur ne clasam în primele două locuri. Sunt mulţumit de rezultate, toţi sportivii au avut o comportare foarte bună”, a spus Petre Arnăutu. 

Vor medalii şi la Arad

Sportivii de la CSS Slatina şi LPS Slatina vor participa în această săptămână la Campionatul Naţional pe Echipe şi Individual, destinat juniorilor II, ce se va desfăşura la Arad. Petre Arnăutu a declarat că obiectivul elevilor săi este cucerirea a două-trei medalii.



1 COMENTARIU

  1. #1
    TDI
    Member
    Data de inscriere
     31-05-2006
    Locatie
     In dormitor...
    Mesaje
    170

    In primul rand, felicitari pentru rezultatele obtinute. Acum, am si eu o intrebare: la ce sport au obtinut aceste rezultate? … ca nu prea vad sa fie specificat in articol?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.